Valon sarastus

Suomenkielinen tekstitys

Kaksisataa vuotta sitten Báb ilmaantui maailmaan tuomaan uuden uskontojärjestelmän ja valmistamaan ihmiskuntaa Bahá’u’lláhin ilmoituksen valoon.

Valon sarastus -elokuvassa useat henkilöt eri mantereilta kertovat omasta etsinnästään totuuden ja merkityksen löytämiseksi. He kertovat, miten heille selvisi, että Jumala on lähettänyt kaksi jumalallista ilmaisijaa, Bábin ja Bahá’u’lláhin, joiden opetukset muuttavat perin pohjin ihmisten ajattelu- ja käytöstavat ja muuttavat pimeyden valoksi. Elokuva sisältää pilkahduksia siitä, miten tämä samainen ymmärrys on innoittanut monia ihmisiä eri puolilla maailmaa palvelemaan ihmiskuntaa ja antamaan oman osansa uudenlaisen elämänmallin rakentamiseen.

Video on katsottavissa englanniksi, espanjaksi, ranskaksi, venäjäksi, arabiaksi, persiaksi ja swahiliksi sekä portugaliksi tekstitettynä kansainvälisen bahá'í-yhteisön sivuilla. Ruotsiksi tekstitetty versio on katsottavissa Ruotsin bahá’í-yhteisön Vimeo-tilillä. Norjaksi tekstitetty versio on katsottavissa Norjan bahá’í-yhteisön Vimeo-tilillä.

Katso Youtubessa
Lataa video tietokoneellesi Vimeo-palvelussa.