slide

Kesäkoulu 2020

Vuoden 2020 kesäkoulu toteutetaan 22.-27.7. 2020 virtuaalisessa muodossa.

 Kesäkoulun järjestäminen tässä  täysin uudessa muodossa tulee varmasti olemaan  meille kaikille  ei vain iloinen  ja innostava kokemus vaan myös mahdollisuus oppia uusia taitoja  ja kehittää yhteisömme toimintaa aivan eri tasolla. 

Voit ilmoittautua mukaan kesäkouluun 22.6-13.7 tämän sivun  yläkulmassa olevan linkin kautta.  Kesäkoulun ohjelmaa voi seurata myös ilman ennakkoilmoittautumista, mutta ilmoittautumalla mukaan hyvissä ajoin autat meitä järjestämään paremmin tekniset yksityiskohdat, ryhmäjaot ja tulkkauksen.

Osallistumisen mahdollistavat linkit julkaistaan noin viikkoa ennen kesäkoulun alkua. Järjestämme etukäteen myös harjoituskerran, jonka aikana voit tarkistaa oman linkkisi toimivuuden.

Kesäkoulun teemaksi on ’Abdu'l-Bahán lähestyvää juhlavuotta ajatellen valittu"Erinomaisuutta tavoitellen". Voit tutustua kesäkoulun ohjelmaan ja aikatauluihin "ohjelma" linkin kautta.  Kesäkoulun viralliset kielet ovat suomi ja englanti ja pääluennot ja seminaarit  tulkataan vastavuoroisesti näille kielille. Pyrimme myös järjestämään käännösapua persiaksi.  Työpajat ovat vastaavasti myös joko suomeksi tai englanniksi ja käännösapua tarjotaan eri tavoin.  Ilmoittautumalla etukäteen voit toivoa tarvitsemaasi käännösapua.
.
 

Voit olla yhteydessä kouluun liittyvissä kysymyksissä: kesakoulut(at)bahai.fi

Seuraathan tapahtuman uutisia täällä ja​​​​ Kesäkoulun Facebook-sivulla!