Poimintoja Bahá'u'lláhin kirjoituksista

92: Jumalan kirja on selkosellaan…

Lähdetiedostona käytetty: Poimintoja Bahá'u'lláhin kirjoituksista, 1987

Nimien kirjoitusasu on muutettu vastaamaan Kitáb-i-Íqánia (2010) ja joitakin kirjoitusvirheitä on korjattu.

Sisällys

92: Jumalan kirja on selkosellaan…

sivu 202Jumalan kirja on selkosellaan, ja Hänen sanansa kutsuu ihmiskuntaa Hänen tykönsä. Ei ole kuitenkaan löytynyt kuin kourallinen niitä, jotka ovat valmiit olemaan uskolliset Hänen asiallensa tahi antautumaan sen edistämisen välikappaleiksi. Nämä muutamat ovat saaneet nauttia sitä jumalallista eliksiiriä, joka yksin voi muuttaa maailman kuonan puhtaimmaksi kullaksi, ja heidät on valtuutettu antamaan pettämätöntä lääkettä, joka varmasti parantaa kaikki ihmislapsia vaivaavat sairaudet. Kukaan ei voi saada iankaikkista elämää, ellei hän ota vastaan tämän verrattoman, tämän ihmeellisen ja ylevän ilmoituksen totuutta.

Kuulkaa, oi Jumalan ystävät, Hänen ääntänsä, jolle maailma on vääryyttä tehnyt, ja pitäkää lujasti kiinni kaikesta, mikä ylentää Hänen asiaansa. Hän totisesti johdattaa suoralle tiellensä, kenet Hän haluaa. Tämä on ilmoitus, joka valaa voimaa heikkoihin ja kruunaa vauraudella puutteenalaiset.

Neuvotelkaatte keskenänne äärimmäisen ystävyyden ja täydellisen toveruuden hengessä ja pyhittäkää elämänne kallisarvoiset päivät maailman parantamiseen ja Hänen asiansa edistämiseen, joka on kaikkien ikiaikainen ja korkein Herra. Hän totisesti velvoittaa kaikkia ihmisiä siihen, mikä on oikein, ja kieltää kaiken, mikä heidän asemaansa alentaa.