Poimintoja Bahá'u'lláhin kirjoituksista

70: Maailman tasapaino on järkkynyt…

Lähdetiedostona käytetty: Poimintoja Bahá'u'lláhin kirjoituksista, 1987

Nimien kirjoitusasu on muutettu vastaamaan Kitáb-i-Íqánia (2010) ja joitakin kirjoitusvirheitä on korjattu.

Sisällys

70: Maailman tasapaino on järkkynyt…

Maailman tasapaino on järkkynyt tämän ylhäisimmän, tämän uuden maailmanjärjestyksen värähdyttävästä voimasta. Ihmiskunnan säännöllinen elämä on mullistunut tämän ainutlaatuisen, tämän ihmeellisen järjestelmän vaikutuksesta, jonka vertaa kuolevaiset silmät eivät konsanaan ole nähneet.

Upottautukaa Minun sanojeni valtamereen, jotta voisitte paljastaa sen salaisuudet ja löytää kaikki ne viisauden helmet, jotka ovat sen syvyyksiin kätketyt. Varokaa, ettette horju päätöksessänne ottaa vastaan tämän asian totuus, asian, jonka kautta Jumalan valtasuuruuden piilevät voimat on paljastettu ja Hänen yliherruutensa vahvistettu. Ilosta säihkyvin kasvoin rientäkäätte Hänen tykönsä. Tämä on Jumalan muuttumaton usko, ikuinen menneisyydessä, ikuinen tulevaisuudessa. sivu 155 Suotakoon sen, joka etsii, se saavuttaa; ken taas on kieltäytynyt etsimästä – totisesti, Jumala on itsessään riittävä, luoduistansa täysin riippumaton.

Sano: Tämä on virheetön vaaka, jota Jumalan käsi kannattaa ja jossa punnitaan kaikki, jotka ovat taivaissa, ja kaikki, jotka ovat maan päällä, ja jossa heidän kohtalonsa ratkaistaan, jos lienette niitä, jotka uskovat ja käsittävät tämän totuuden. Sano: Sen kautta ovat köyhät tulleet rikkaiksi, oppineet saaneet valaistusta ja etsijät kyenneet kohoamaan Jumalan läsnäoloon. Varokaa, ettette tee siitä eripuran aihetta keskuuteenne. Pysykäätte lujina kuin vankkumaton vuori Herranne, voimallisen, rakastavan asiassa.