Poimintoja Bahá'u'lláhin kirjoituksista

143: Siunattu olet sinä, oi palvelijani…

Lähdetiedostona käytetty: Poimintoja Bahá'u'lláhin kirjoituksista, 1987

Nimien kirjoitusasu on muutettu vastaamaan Kitáb-i-Íqánia (2010) ja joitakin kirjoitusvirheitä on korjattu.

Sisällys

143: Siunattu olet sinä, oi palvelijani…

Siunattu olet sinä, oi palvelijani, koska olet tuntenut totuuden ja kääntynyt pois siitä, joka kieltäytyi tunnustamasta kaikkein armahtavaisinta ja tuomittiin jumalattomiin kuuluvaksi äitimuistiossa. Vaella horjumattomasti Jumalan rakkaudessa, kulje suoraan edespäin Hänen uskossansa ja auta Häntä puheesi voimalla. Näin sinua käskee kaikkein armahtavaisin, joka kärsii vankeutta sortajiensa käsissä.

Jos koettelemukset kohtaavat sinua Minun tähteni, muistele Minun vaivojani ja vaikeuksiani ja muista karkotustani ja vankeuttani. Näin Me suomme sinulle sivu 332 sen, mikä Meidän päällemme on laskeutunut Hänen tyköään, joka on kaikkein kirkkain, kaikkiviisas.

Kautta oman itseni! Se päivä lähenee, jona olemme käärinyt kokoon maailman ja kaiken siinä olevan ja levittänyt uuden järjestyksen sen sijalle. Hän totisesti on voimallinen yli kaiken.

Pyhitä sydämesi, jotta voisit muistaa Minua, ja puhdista korvasi, jotta voisit kuulla Minun sanojani. Suuntaa sitten kasvosi kohden paikkaa, jolle Herrasi, armon Jumalan valtaistuin on pystytetty, ja sano: ”Kiitos olkoon Sinulle, oi Herrani, siitä, että olet antanut minulle kyvyn tuntea oman itsesi ilmaisijan ja auttanut minua kiinnittämään sydämeni Sinun läsnäolosi kartanoon, sieluni palvonnan kohteeseen. Anon Sinulta nimesi kautta, joka saattoi taivaat halkeamaan ja maan repeämään, että määräisit minulle sitä, mitä olet määrännyt niille, jotka ovat kääntyneet pois kaikesta paitsi Sinusta ja kiinnittäneet sydämensä lujasti Sinuun. Suo minun istua Sinun läheisyydessäsi totuuden istuimella, kirkkauden katoksen suojassa. Voimallinen olet Sinä tekemään, mitä tahdot. Ei ole muuta jumalaa kuin Sinä, kaikkein kirkkain, kaikkiviisas.”