‘Abdu'l-Bahán puheita Pariisissa

‘Abdu'l-Bahán toivomukset ja rukoukset

Lähdetiedostona käytetty: ‘Abdu'l-Bahán puheita Pariisissa, 1984

Sisällys

‘Abdu'l-Bahán toivomukset ja rukoukset

sivu 106

Marraskuun 15. päivänä 1911

'Abdu'l-Bahá sanoi:

Olette sydämellisesti tervetulleita, rakastan teitä kaikkia syvästi.

Päivin ja öin rukoilen taivasta puolestanne, että saisitte lujuutta ja että te joka ainoa saisitte osaksenne Bahá'u'lláhin siunaukset ja saisitte astua Valtakuntaan.

Rukoilen hartaasti, että teistä tulisi ikään kuin uusia olentoja, joita jumalallinen valo kirkastaa, kuin loistavia valaisimia, ja että Euroopan äärestä toiseen tieto Jumalan rakkaudesta leviäisi.

Täyttäköön tämä rajaton rakkaus sielunne ja mielenne niin, ettei niissä ole enää surulle sijaa, ja nouskaa lintujen lailla riemuitsevin sydämin jumalalliseen kirkkauteen.

Tulkoot sydämenne kirkkaiksi ja puhtaiksi kuin kirkastetut kuvastimet, joissa Totuuden auringon täydellinen loisto voi heijastua.

Avautukoot silmänne näkemään Jumalan valtakunnan merkit ja herkistykööt korvanne niin, että saatte kuulla keskuudessanne kajahtavan taivaallisen sivu 107 julistuksen, täydellisesti sen ymmärtäen.

Annettakoon sieluillenne apua ja lohtua, ja saakoot ne näin vahvistettuina kyvyn elää Bahá'u'lláhin opetusten mukaisesti.

Rukoilen hartaasti teidän jokaisen puolesta, että saisitte olla rakkauden liekkeinä maailmassa ja että teidän valonne kirkkaus ja hellyytenne lämpö saavuttaisivat jokaisen murheellisen ja surevan Jumalan lapsen sydämen.

Olkaa kuin loistavat tähdet, aina kirkkaita ja säteileviä Valtakunnassa.

Neuvon teitä vakavasti tutkimaan Bahá'u'lláhin opetuksia, niin että te Jumalan avulla tulisitte todellisiksi bahá'íksi.